Bred ekspertise​

Over 30 års erfaring​​

Professionel rådgivning​​

Renovering af badeværelse og helt nyt bad til din bolig

Glesborg Murerforretning ved at husets badeværelse, ligesom køkkenet, har stor betydning for indbyggerne i et hus. Hvor køkkenet i stigende grad er blevet et sted mennesker mødes, er et badeværelse i stigende grad blevet stedet, hvor der er fokus på dig og din velvære.

Et flot og nyt badeværelse skaber velvære

For at skabe denne velvære er det vigtigt, at man føler sig tilpas i sit badeværelse.

Når I vælger at lade os renovere jeres badeværelse, så er I garanteret at denne velvære vil opstå. Vi lytter til jeres behov og hjælper jer med at beslutte, om I skal have lagt nye fliser på jeres badeværelser eller om I skal have lavet en total ombygning af jeres badeværelser. 

Vi er med på de nyeste tendenser, og der er ikke den opgave inden for renovering af badeværelse, som vi ikke har styr på.​

​Materialer af høj kvalitet

Når I lader os hos Glesborg Murerforretning udføre renovering af badeværelse, så lover vi, at alt er udført i de bedste materialer, der er at finde - og naturligvis til gode priser.

Vi benytter kvalitetsleverandører, og det er din garanti for, at dit badeværelse vil blive bygget af markedets bedste produkter, så du kan få et badeværelse, der opfylder dine højeste ønsker for et sted at være dig selv.

Få et gratis tilbud på renovering af badeværelse

Interesseret i at høre nærmere om muligheden for en renovering af badeværelse eller et nyt bad i Grenå, Ebeltoft eller et andet sted på Djursland? Så udfyld vores kontaktformular, ring til os på telefon 22 18 41 80 eller send os en e-mail til gmcg@live.dk.

Flisearbejde​

Glesborg Murerforretning udfører alt i flisearbejde. Har du særlige ønsker er du velkommen til at kontakte os.​ Læs mere her.

_______________________________________​

​Ønsker du et godt og uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

_______________________________________​

​Firmainformation

Glesborg Murerforretning ApS

CVR: 15984139

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 22 18 41 80

E-mail: gmcg@live.dk