Bred ekspertise​

Over 30 års erfaring​​

Professionel rådgivning​​

Tilbygning til hus og totalentreprise klares af murerforretning

Skal du have lavet nybyggeri eller en flot tilbygning til din nuværende bolig, så er det nødvendigt at finde ud af, hvilken form for entreprise, der passer bedst til ens behov.

Hos Glesborg Murerforretning tilbyder vi at udføre dit nybyggeri eller din tilbygning som totalentreprise. På den måde slipper du for en masse besvær, da vi klarer det hele for dig.

Hvorfor vælge en tilbygning til huset?

Ved at vælge at få udført en tilbygning til hus, så er du fri for selv at skulle tage stilling til en masse beslutninger.

Når du lader os stå for din totalentreprise, så sørger vi for at alle byggetilladelser og godkendelser bliver ordnet let og bekvemt. Ved en tilbygning sørger vi for det hele.

Dygtige samarbejdspartnere

Når vi udfører en totalentreprise for dig, så sørger vi for, at alt bliver lavet i den absolut bedste kvalitet.​

Til en opgave som vores tilbygning og nybyggeri har vi nogle super dygtige samarbejdspartnere, som er med til at gøre projektet til en succes.

Vi samarbejder både med elektrikere, malere, tømrere, VVS’ere, ingeniører, arkitekter og mange andre, som er med til at lave en god totalentreprise for dig.

Vi har mange års erfaring med denne type opgaver, hvorfor vi også kan rådgive og vejlede dig til de bedst mulige løsninger på lige netop din arbejdsopgave med tilbygning.

Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende samtale, sådan at du kan fortælle os om dine tanker og idéer til projektet.

Kontakt os og modtag et gratis tilbud

Du kan udfylde vores kontaktformular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt med mere information om vores priser eller et uforpligtende tilbud på en tilbygning til hus i Ebletoft eller Grenå på Djursland.

Alternativt skal du også være velkommen til at ringe på telefon 22 18 41 80 eller sende en e-mail til gmcg@live.dk.

Flisearbejde​

Glesborg Murerforretning udfører alt i flisearbejde. Har du særlige ønsker er du velkommen til at kontakte os.​ Læs mere her.

_______________________________________​

​Ønsker du et godt og uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

_______________________________________​

​Firmainformation

Glesborg Murerforretning ApS

CVR: 15984139

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 22 18 41 80

E-mail: gmcg@live.dk